Dispositivos y accesorios
Chilli crunch (TM6)
Prep. 10min
Total 30min
270 g
Ingredientes
-
grapeseed oil100 g
-
fresh cayenne chillies mixture of red and green, stalks removed and thinly sliced (2mm)120 g
-
spring onions/shallots thinly sliced (3mm)20 g
-
garlic thinly sliced (3mm)15 g
-
fresh ginger thinly sliced (3mm)15 g
-
Sichuan peppercorns1 - 2 tbsp
-
star anise1
-
sea salt½ tsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 270 g
Sodio
992.5 mg
Proteína
16.6 g
Calorías
5546.1 kJ /
1325.5 kcal
Grasa
121.2 g
Fibra
34.5 g
Grasa saturada
13.7 g
Carbohidratos
80.8 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Chilli lovers
18 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Spiralized tortilla
Ninguna calificación
Spiralized spicy pickled carrots
Ninguna calificación
Caprese Style Baked Spiralized Vegetables
45min
Mussels with Thai Green Curry Sauce
25min
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes)
20min
Fennel, celery and green apple salad (Thermomix® Cutter, using modes)
15min
Quick sliced pickle (Thermomix® Cutter, using modes)
5min
Chilli crunch (Thermomix® cutter, using modes)
25min
Peeling Ginger
5min
Dukkah
10min
Browned onions (200 g)
20min
Caramelised onions (400-500 g)
25min