Dispositivos y accesorios
Chilli crunch (Thermomix® cutter, using modes)
Prep. 5min
Total 25min
280 g
Ingredientes
-
fresh cayenne chillies mixture of red and green, stalks removed120 g
-
spring onions/shallots trimmed20 g
-
garlic cloves15 g
-
fresh ginger peeled15 g
-
star anise½
-
Sichuan peppercorns1 - 2 tbsp
-
grapeseed oil100 g
-
sea salt½ tsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 280 g
Sodio
1212.1 mg
Proteína
16.5 g
Calorías
5529.4 kJ /
1321.6 kcal
Grasa
121 g
Fibra
34.5 g
Grasa saturada
13.6 g
Carbohidratos
80.4 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Korean beef bulgogi (TM6)
1h 30min
Lemonade
5min
TM7 Demo (NZ)
1h 30min
Pickled jalapeños (Thermomix® Cutter, using modes)
10min
Vegetable Stock Paste (Vegan)
40min
Rösti Bern style (Thermomix® Cutter, using modes)
40min
Quick sliced pickle (Thermomix® Cutter, using modes)
5min
Chilli crunch (TM6)
30min
Vegetable trimming stock
2h
Lemon curd
20min
Steamed orange puddings
1h 25min
French onion dip
45min