Versiones compatibles
Spiced Potato Salad with Herb Yoghurt, Watercress and Peas
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 750 g new potatoes, halved or quartered if large
- 10 g olive oil
- 1 tsp dried oregano
- 1 tsp smoked paprika
- 1 tsp ground cumin
- ½ tsp dried thyme
- ¾ tsp fine sea salt
- 2 pinch ground black pepper
- 500 g water
-
200
g fresh broad beans
o frozen baby broad beans, defrosted - 300 g frozen peas
- 5 g fresh mint leaves
- 10 g fresh parsley leaves
- 5 g fresh chives, cut in pieces (2 cm)
- 125 g coconut yoghurt, vegan (see tip)
- 20 g lemon juice, freshly squeezed
- 50 g fresh watercress, large stalks discarded
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1374 kJ / 328 kcal
- Proteína
- 12 g
- Carbohidratos
- 41 g
- Grasa
- 11 g
- Grasa saturada
- 7 g
- Sodio
- 443 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25 min
Cavolo Nero and Roasted Chickpea Salad
25 min
Vegan Mushroom and Spinach Lasagne
2h 15min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1h
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne; Limoncello Sorbet
12h 20min
Indian-spiced Roast Butternut and Chickpea Curry
45min
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1h 30min
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
40 min
Lentil Moussaka
3h 30 min
Broccoli Fritters with Radish Salad and Lemon Quinoa
1h
Bean Burgers with Pistou and Slaw
1h 30min
Chickpea Pancakes
20min