Hurricane Po'Boy with Saffron Aioli
TM6 TM5

Hurricane Po'Boy with Saffron Aioli

4.7 ( 15 valoraciones )

Ingredientes

Saffron Aioli

  • 15 oz vegetable oil
  • 1 garlic clove
  • 1 oz white vinegar
  • 1 tsp salt
  • 2 pinches saffron
  • 2 large eggs pasteurized

Hurricane Po'Boy

  • 4 oz unsalted butter diced
  • 1 tbsp Creole seasoning (see Tip)
  • 24 jumbo shrimp, raw peeled and deveined
  • 2 baguettes
  • 2 tomatoes thinly sliced rounds
  • ½ iceberg lettuce head thinly sliced
  • 3 hot and spicy pickles thinly sliced rounds
    o 3 Cajun pickles thinly sliced rounds
  • potato chips to serve

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
1109 kcal / 4640 kJ
Proteína
28 g
Grasa
91 g
Carbohidratos
50 g
Fibra
4 g
Grasa saturada
22 g
Sodio
1660 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas