Dispositivos y accesorios
Ma Lai Koh (Steamed Caramel Cake)
Prep. 5min
Total 1h 15min
15 pieces
Ingredientes
-
self-raising flour150 g
-
baking soda¾ tsp
-
caster sugar200 g
-
water1600 g
-
coconut milk warm (see tips)150 g
-
pandan leaves tied into knots3
-
salt⅛ tsp
-
eggs A-sized (65 g each)3
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 piece
Sodio
224 mg
Proteína
2 g
Calorías
515 kJ /
123 kcal
Grasa
3 g
Fibra
0 g
Grasa saturada
2 g
Carbohidratos
21 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Asian Sweet Treats with Sugar Stages
12 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1h 45min
Sesame Crème
10min
Hong Kong Bakery Butter Cookies
1h 30min
Ikan Bilis Seasoning Powder
40min
Ma yi shang shu (sweet potato noodles with pork)
20min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25min
Chicken porridge with century egg
30min
Stir Fried Prawns with Dragon Well Tea (Longjing Tea Prawns)
4h 10min
Gula Melaka Huat Kuih (Palm Sugar Steamed Cupcakes)
55min
Tomato-egg soup
20min
Yam Rice
45min
Quick Steamed Buns (Mantao)
1h