Dispositivos y accesorios
Sous-vide miso aubergine
Prep. 20min
Total 2h 45min
4 porties
Ingredientes
-
witte miso (of shiro miso)90 g
-
mirin (zoete rijstwijn)40 g
-
35 g watersake35 g
-
suiker30 g
-
sesamolie1 ½ tl
-
zout2 snuifjes
-
aubergine in plakjes en dan in stukken gesneden (3 cm)360 g
-
water ongeveer, aan te passen indien nodig1600 g
-
vers geperst citroensap (½ citroen)30 g
-
geroosterd sesamzaad1 el
-
lente-ui schuin gesneden1
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portie
Sodio
670 mg
Proteína
4 g
Calorías
654 kJ /
156 kcal
Grasa
6 g
Fibra
5.3 g
Grasa saturada
0.9 g
Carbohidratos
13 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Sous-vide koken
10 Recetas
Benelux
Benelux
También podría gustarte...
Zoete Aardappel Bloemtaart
Ninguna calificación
Tonijnballetjes in Saffraansaus
Ninguna calificación
Reuben sandwich met gegrild rundvlees
Ninguna calificación
Babyvriendelijke worteltaart-kaneelpap
20min
Ovengebakken Groentechips
1h 45min
Turkse gekruide lamshapjes
1h 30min
Turkse eieren (Cilbir) op Griekse yoghurt met toast en groene salade
30min
Traditionele Taiwanese vleeszijde
Ninguna calificación
Eendenlever
33h
Vegan Oesterzwam Shoarma
Ninguna calificación
Linzencurry en gestoomde pompoen
1h 15min
Tomaat en Chili jam
1h 15min