Asian-style rice with eggs and vegetables
TM6 TM5 TM31

Asian-style rice with eggs and vegetables

4.3 (104 valoraciones )

Ingredientes

  • 20 g light sesame oil
    o 20 g peanut oil
  • 100 g onions, cut in halves
  • 150 g carrots, cut in large pieces (4 cm)
  • 150 g bacon cubes
  • 30 g soy sauce
  • 2 tsp sugar
  • 1 stock cube (for 0.5 l) (opcional)
    o 1 heaped tsp stock paste, homemade (opcional)
  • 350 g white short-grain rice (18-20 minutes cooking time)
    o 350 g white long-grain rice (18-20 minutes cooking time)
  • 1200 g water
  • 400 g mixed vegetables (e.g. broccoli in small florets, frozen green peas, cauliflower in small florets, green beans cut in pieces, courgettes cut in pieces)
  • 4 eggs

Inf. nutricional
por 1 portions
Calorías
1748 kJ / 418 kcal
Proteína
16 g
Carbohidratos
54 g
Grasa
15 g
Fibra
4.4 g

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas