Tagliatelle with porcini mushrooms
TM6 TM5 TM31

Tagliatelle with porcini mushrooms

4.3 ( 36 valoraciones )

Ingredientes

  • 20 g fresh parsley leaves only
  • 1 garlic clove
  • 50 g extra virgin olive oil
  • 100 g fresh porcini mushrooms cut in slices
    o 30 g dried porcini mushrooms soaked in warm water for 20 minutes, drained
  • 100 g fresh mushrooms cut in slices
  • 1 ¼ tsp salt
  • 1200 g water
  • 300 g tagliatelle (long dried egg pasta)
  • 1 - 2 pinches freshly ground black pepper to taste

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
396 kcal / 1659 kJ
Proteína
11 g
Grasa
13 g
Carbohidratos
54 g
Fibra
6 g

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas