Dispositivos y accesorios
Mussels with Garlic Sauce
Prep. 10min
Total 2h 40min
4 portions
Ingredientes
-
fresh mussels in shell1000 g
-
fine sea salt2 tsp
-
olive oil50 g
-
garlic cloves large6
-
Dijon mustard15 g
-
water100 g
-
lemon juice1 Tbsp
-
white wine30 g
-
fresh coriander leaf roughly chopped, for garnishing
-
crusty bread for serving
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
1699.5 mg
Proteína
30.2 g
Calorías
1428.6 kJ /
341.5 kcal
Grasa
18.2 g
Fibra
0.3 g
Grasa saturada
2.7 g
Carbohidratos
11.4 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Family Favourites
16 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Sous-vide Miso Aubergine
40min
Sukiyaki
55min
Fried Wontons
45min
Clams marinières
30min
Thai Mussels
25min
Spring greens
10min
Salmon with Aromatics at 50°C
1h 40min
Stir-fried Prawns with Spring Onions
20min
Turkey Breast with Creamy Potato Soup
27h
Stir-Fried Beef with Caponata
45min
Steamed Fish
30min
Spaghetti with Mussels and Tiramisu Dip
30min