Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 1 polévková lžíce provensálského koření
- 1 svazek petrželové natě
- 1 polévková lžíce mořské soli
- 400 gramů vody
- 150 gramů červeného vína
- 1 snítka rozmarýnu, sušeného, sekaného
- 1 snítka tymiánu, sušeného
- 1 snítka šalvěje, sušené, sekané
- 600 gramů brambora, na čvrtky
- 600 gramů kapra, 4 filety
- 50 gramů másla, na 4 plátky
- Inf. nutricional
- por 1 porce
- Calorías
- 1777 kJ / 424 kcal
- Proteína
- 30.4 g
- Carbohidratos
- 26.4 g
- Grasa
- 18 g
- Fibra
- 2.2 g
En colecciones
Recetas alternativas
Krůtí prsa s rýží
1h 5min
Losos ve smetanové omáčce se žampiony
50min
Makaróny se zeleninou pěti barev
40min
Saské tvarohové vdolečky
3h
Králík na špenátovém lůžku
1h 10min
Zmrzlina z kozího sýra s krekry a červenou omáčkou
Ninguna calificación
Losos se špenátem a divokou rýží
1h 15min
Raviolky ze salátové okurky s uzenou makrelou
30min
Rýžový dort se sladkou fazolovou pastou adzuki
Ninguna calificación
Citrónové rizoto s bílou rybou
30min
Kuřecí stehna na červeném víně a na houbách
45min
Pekáček s houbami a vepřovým masem
1h 50min