Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 1 orange, zested and juiced (approx. 60 g juice)
- 1 lemon, zested and juiced (approx. 40 g juice)
- 700 g water
- 400 g potatoes, cut into pieces
- 80 g butter, for greasing
- 4 cod fillets (120-200 g each)
- ½ tsp salt, adjust to taste
- ½ tsp ground black pepper, adjust to taste
- 400 g zucchini, cut into slices (5 mm)
- 1 tsp aniseed seeds
- 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, chopped
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1704.3 kJ / 405.8 kcal
- Proteína
- 39.8 g
- Carbohidratos
- 17.9 g
- Grasa
- 18 g
- Grasa saturada
- 11 g
- Fibra
- 5 g
- Sodio
- 394.6 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Fish and mixed vegetable parcels
1h 15min
Steamed salmon with broccoli pesto
25min
Balsamic salmon and zucchini noodles (Thermomix® Spiralizer, TM6)
35 min
Lentil hotpot
12h 45min
Fish balls with yoghurt sauce
1h 50min
Chicken with creamy vegetable sauce
35 min
Goat's Cheese Flans with Yoghurt Sauce and Leeks
45min
Dukkah eggs with asparagus and feta
30 min
Asian-style fish fillets
30 min
Steamed carrot and zucchini tagliatelle
35 min
Stuffed tomatoes
50min
Mediterranean salmon and couscous parcels
25min