Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 1 orange, zested and juiced (approx. 60 g juice)
- 1 lemon, zested and juiced (approx. 40 g juice)
- 700 g water
- 400 g potatoes, cut into pieces
- 80 g butter, for greasing
- 4 cod fillets (120-200 g each)
- ½ tsp salt, adjust to taste
- ½ tsp ground black pepper, adjust to taste
- 400 g zucchini, cut into slices (5 mm)
- 1 tsp aniseed seeds
- 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, chopped
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1704.3 kJ / 405.8 kcal
- Proteína
- 39.8 g
- Carbohidratos
- 17.9 g
- Grasa
- 18 g
- Grasa saturada
- 11 g
- Fibra
- 5 g
- Sodio
- 394.6 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1h 10min
Fish and mixed vegetable parcels
1h 15min
Almond crusted salmon with asparagus fettuccine
35min
Zesty avocado with crab
10min
Salmon fillets with buckwheat and asparagus
40min
Asian-style fish fillets
30min
Beetroot soup with herb dumplings
1h 10min
Dukkah eggs with asparagus and feta
30min
Fish balls with yoghurt sauce
1h 50min
Prawn saganaki with feta
35min
Pasta salad with trout and vegetables
45min
Fish fillets with fresh corn polenta
1h 5min