Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 1 orange, zested and juiced (approx. 60 g juice)
- 1 lemon, zested and juiced (approx. 40 g juice)
- 700 g water
- 400 g potatoes, cut into pieces
- 80 g butter, for greasing
- 4 cod fillets (120-200 g each)
- ½ tsp salt, adjust to taste
- ½ tsp ground black pepper, adjust to taste
- 400 g zucchini, cut into slices (5 mm)
- 1 tsp aniseed seeds
- 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, chopped
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1704.3 kJ / 405.8 kcal
- Proteína
- 39.8 g
- Carbohidratos
- 17.9 g
- Grasa
- 18 g
- Grasa saturada
- 11 g
- Fibra
- 5 g
- Sodio
- 394.6 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Chicken with creamy vegetable sauce
35 min
Steamed pears with chocolate cardamom sauce
40 min
Steamed salmon with broccoli pesto
25 min
Lamb stew
Ninguna calificación
Brussels sprouts with lime crumb
20min
Pasta salad with trout and vegetables
45min
Sous vide salmon with avocado cream (TM5)
1h 5 min
Creamed spinach
15min
Asparagus and pipis (clams) risotto
1h 30min
Steamed fish fillets in a creamy leek sauce
35 min
Fish and mixed vegetable parcels
1h 15 min
Almond crusted salmon with asparagus fettuccine
35 min