Black Rice Risotto with Mixed Seafood
TM6 TM5

Black Rice Risotto with Mixed Seafood

3.4 ( 16 valoraciones )

Ingredientes

  • 4 oz yellow onions cut into pieces
  • 2 garlic cloves
  • 1 oz extra virgin olive oil
  • 9 oz black rice rinsed
  • 8 oz squid rings, raw (approx. 8 tubes)
  • 3 ½ oz dry white wine
  • 16 oz fish stock
  • 1 tsp salt to taste
  • 12 oz large shrimp, raw, peeled, deveined
  • 4 oz red bell pepper quartered, thinly sliced
  • 1 oz unsalted butter cubed
  • ½ tsp paprika to taste
  • fresh parsley to garnish
  • 1 lemon cut in wedges

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
348 kcal / 1456 kJ
Proteína
19 g
Grasa
12 g
Carbohidratos
38 g
Fibra
2 g
Grasa saturada
4 g
Sodio
850 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas