Salt-free Vegetable Stock Paste
TM6 TM5

Salt-free Vegetable Stock Paste

4.9 ( 38 valoraciones )

Ingredientes

  • 200 g celery stalks washed, cut in pieces
  • 250 g carrots washed, peeled, cut in pieces
  • 100 g onions quartered
  • 100 g tomatoes washed, cut in pieces
  • 150 g courgettes washed, cut in pieces
  • 50 g fresh mushrooms washed, halved if large
  • 1 garlic clove
  • 1 dried bay leaf (opcional)
  • 6 sprigs fresh mixed herbs washed (e.g. basil, sage, rosemary), leaves only
  • 4 sprigs fresh parsley leaves only, washed
  • 15 g olive oil

Inf. nutricional
por 20 g
Calorías
18.2 kcal / 76.1 kJ
Proteína
0.5 g
Grasa
0.7 g
Carbohidratos
2.8 g
Fibra
1.1 g
Grasa saturada
0.1 g
Sodio
15.5 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas