
Dispositivos y accesorios
Pasta with Brussels Sprouts, Toasted Hazelnuts and Brown Sage Butter
Prep. 15min
Total 1h 20min
4 portions
Ingredientes
-
hazelnuts50 g
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)40 g
-
water1700 g
-
Brussels sprouts outer leaves removed, halved400 g
-
fine sea salt or to taste2 tsp
-
olive oil plus 1 Tbsp1 tsp
-
orecchiette pasta (or any dried short pasta eg. penne)320 g
-
ground black pepper or to taste½ tsp
-
unsalted butter diced120 g
-
fresh sage leaves6
-
lemon cut in wedges, for garnishing1
Inf. nutricional por 1 portion
Calorías
718 kcal /
3003 kJ
Proteína
20 g
Grasa
41 g
Carbohidratos
73 g
Fibra
8 g
Grasa saturada
19 g
Sodio
1129 mg
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en

Calendar 2022
12 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Mushroom Stroganoff
30min
Vegetable Salad and Lentil Stew; Vegan Chocolate Mousse
45min
Spaghetti Arrabiata with Tuna
30min
Mackerel and Lemon Trofie
30min
Speedy Bean and Chorizo Chilli
20min
Lentil Moussaka
2h 20min
Tuscan Bean Soup
50min
Shakshuka
50min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40min
Spaghetti alla Puttanesca
35min
Greek-style Baked Cod with Bulgar Wheat
1h 30min
Vegetable and Chickpea Tagine
50min