Versiones compatibles
Trapanese Couscous with Fish, Tomatoes and Almonds - Couscous alla trapanese con pesce, pomodori e mandorle
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 240 g onions, quartered
- 15 g fresh parsley, cut in pieces, plus 3 sprigs leaves only for garnishing
- 25 g olive oil
- 800 g tinned chopped tomatoes (2 x 400 g tins)
- 1 tsp sugar
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 2 fish stock cubes (for 0.5 l each), crumbled
- 1000 g boiling water
- 300 g couscous
- ¼ tsp ground cinnamon
- 600 - 700 g fish, skinless, boneless, cut in pieces (5 cm) (e.g. hake, haddock, cod)
- 2 Tbsp flaked almonds, toasted
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2440 kJ / 580 kcal
- Proteína
- 40.5 g
- Carbohidratos
- 63.5 g
- Grasa
- 15.3 g
En colecciones
Recetas alternativas
Quick Tomato and Basil Gnocchi
25min
Honey and Soy Cod with Rice and Vegetables
55min
Tuna, Courgette and Red Pepper Lasagne
35min
Marathon Fettucine with Charred Tomatoes and Prawns
50min
Smoked Salmon and Courgette Pasta
35min
Veracruz Fish
30min
Bean Casserole with Fresh Tuna
40min
Aubergine and Tomato Pasta
45min
Baked Penne with Vegetables
1h 5min
Sweet Potato, Pecan and Blue Cheese Risotto
30min
Pasta with Prawns, Courgettes and Lemon
30min
Smoked Haddock and Cauliflower Bake
55min