
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 100 g red onions quartered
- 20 g olive oil
- 2 Tbsp sultanas
- 200 g preserved red peppers cut in pieces
- 2 garlic cloves
- 2 tsp sweet paprika
- 2 tsp dried fennel seeds
- 1 pinch dried mint
- 300 g basmati rice rinsed
- 700 g water boiling, plus extra for soaking
- 1 fish stock cube (for 0.5 l) crumbled
- 1 cinnamon stick
- 200 g tinned sardines in oil drained (2 x 120 g tins)
- 200 g frozen green peas
- fine sea salt to taste
- ground black pepper to taste
- lemon juice to taste
- flaked almonds, toasted for sprinkling
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 512 kcal / 2157 kJ
- Proteína
- 21 g
- Grasa
- 14 g
- Carbohidratos
- 74 g
En colecciones
Recetas alternativas
Kedgeree
45min
Brodet (Fish stew)
1h 15min
Trapanese Couscous with Fish, Tomatoes and Almonds - Couscous alla trapanese con pesce, pomodori e mandorle
1h
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45min
Dahi Wali Macchi (Haddock Baked in Yoghurt)
50min
Haddock and Potato Traybake with Steamed Vegetables
45min
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30min
Bean Casserole with Fresh Tuna
40min
Feijoada (Bean and Meat Stew)
1h 10min
Tomato and Haddock Rice
50min
Smoked Haddock and Cauliflower Bake
55min
Chicken and Barley Stew
50min