Louisiana Rice and Shrimp
TM6 TM5

Louisiana Rice and Shrimp

3.7 ( 30 valoraciones )

Ingredientes

  • 60 g unsalted butter diced
  • 150 g celery stalks cut in pieces (6 cm)
  • 100 g onions quartered
  • ½ green pepper cut in pieces
  • 200 g condensed cream of mushroom soup, tinned
  • 200 g water
  • 350 g cooked, peeled prawns
    o 350 g crayfish tails, cooked
  • 400 g white long grain rice cooked (cooked weight), warm
  • 2 Tbsp fresh parsley leaves chopped, plus extra for garnishing
  • ¼ tsp cayenne pepper or to taste
  • ¼ tsp ground black pepper or to taste
  • ¼ tsp fine sea salt or to taste

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
382 kcal / 1601 kJ
Proteína
21 g
Grasa
16 g
Carbohidratos
37 g

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas