Dispositivos y accesorios
Plukbrood met eieren en zongedroogde tomaten
Prep. 20min
Total 1h 30min
12 porties
Ingredientes
-
Parmezaanse kaas in stukken (3 cm)40 g
Deeg
-
verse rozemarijn enkel de bladeren2 takjes
-
zongedroogde tomaten30 g
-
water130 g
-
melk100 g
-
suiker1 tl
-
verse gist verkruimeld25 g
-
bloem500 g
-
olijfolie40 g
-
zout1 ½ tl
Eieren
-
eieren, medium (53-63 g) koud6
-
water te vullen tot 1L
Opbouw
-
olijfolie om in te vetten1 el
-
paneermeel om te bestrooien2 el
-
rode pesto50 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portie
Sodio
235.3 mg
Proteína
10 g
Calorías
1146 kJ /
273.9 kcal
Grasa
9.7 g
Fibra
2.3 g
Grasa saturada
2.3 g
Carbohidratos
36.3 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Paasrecepten
14 Recetas
Benelux
Benelux
También podría gustarte...
Pico de Gallo
Ninguna calificación
Kip-miso stoofpot
1h 45min
Maanzaad-mayonaise
Ninguna calificación
Runderpastei met bier
1h 40min
Flatbread gevuld met mozzarella
45min
Kalkoenburgers
Ninguna calificación
Basis brooddeeg (Zuurdesem)
24h 30min
Hongaarse champignonsoep
30min
Aardappel flatbread
12h
Rundvlees Stroganoff
1h
Mokka-pompoen frappuccino
20min
Kipsatés met pindasaus
2h