
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 20 g dried mushrooms
- boiling water for soaking
- 1 carrot (approx. 110 g), cut into pieces (3-4 cm)
- 1 celery stalk (approx. 50 g), cut into pieces (3-4 cm)
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into quarters
- 1 garlic clove
- 50 g extra virgin olive oil
- 1000 - 1200 g beef bolar blade roast cut or trussed into a square shape
- 100 g dry white wine
- 100 g water plus an extra 1 tablespoon
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- ¼ tsp sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 500 - 600 g mixed vegetables (e.g. potato, pumpkin, green beans, broccolini), cut into pieces (3-4 cm)
- 1 tbsp cornflour (optional)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 458 kcal / 1923.5 kJ
- Proteína
- 48.9 g
- Grasa
- 19.5 g
- Carbohidratos
- 16.5 g
- Fibra
- 10.4 g
- Grasa saturada
- 5.4 g
- Sodio
- 400.5 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Layered chicken dinner
1h 45min
Shepherd's pie
55min
Chicken cacciatore
50min
Meatloaf with red sauce
1h 15min
Beef stroganoff
35min
Chicken with creamy vegetable sauce
35min
Meatballs with tomato sauce
40min
Beef "Burgundy"
40min
Chicken and warm potato salad
55min
Vegetable pasta soup and pork roll with vegetables, puddings, muffins
1h 40min
Pasta in tomato sauce with ham and chorizo
30min
Texas-style lovely legs
4h