Dispositivos y accesorios
Newfoundland White Bread and Toutons (Frybread)
Prep. 30min
Total 4h 40min
16 portions
Ingredientes
Dough
-
sugar divided45 g
-
water room temperature120 g
-
active dry yeast7 g
-
butter divided, (45 g melted, 10 g diced, to grease)55 g
-
milk room temperature290 g
-
all-purpose flour divided, plus extra to dust635 g
-
salt good quality10 g
Toutons
-
vegetable oil to fry250 g
Bread
-
butter melted, to brush, plus extra to serve
-
molasses to serve
-
powdered sugar to serve
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
251.8 mg
Proteína
4.9 g
Calorías
1383.2 kJ /
330.6 kcal
Grasa
19.4 g
Fibra
1.2 g
Grasa saturada
3.2 g
Carbohidratos
34.2 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Breads - Thermomix® Sensor
10 Recetas
Canadá
Canadá
O Canada
20 Recetas
Canadá
Canadá
También podría gustarte...
Two Pound Apple Pie
Ninguna calificación
Brioche Burger Buns
4h
Cheat's Sriracha Sauce
168h 30min
Rainbow Fruit Tart
1h 40min
Sourdough Baguettes
15h
Wonderful White Bread
5h
Easy brioche
1h 50min
Newfoundland White Bread and Toutons (Frybread)
4h 40min
Breakfast Scones
30min
Artisan Bread (Betty) Metric
4h 35min
Farmhouse White Sandwich Bread
1h 30min
White Finger Rolls
3h 30min