Dispositivos y accesorios
Hotteok (sweet filled pancakes)
Prep. 55min
Total 1h 50min
8 pieces
Ingredientes
Dough
-
dried instant yeast2 ¼ tsp
-
water230 g
-
vegetable oil2 tsp
-
caster sugar40 g
-
sea salt½ tsp
-
plain flour plus extra to dust360 g
Filling
-
sesame seeds1 tbsp
-
unsalted peanuts60 g
-
light brown sugar70 g
-
honey90 g
-
ground cinnamon1 tsp
-
vegetable oil to shallow fry
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 piece
Sodio
563.9 mg
Proteína
7.5 g
Calorías
1349 kJ /
321.2 kcal
Grasa
6.7 g
Fibra
2.1 g
Grasa saturada
1.3 g
Carbohidratos
58.1 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Flavours of Korea
15 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Roti Canai (Roti Prata)
3h 55min
Kuih Ko Sui (Steamed Palm Sugar Rice Cake)
1h 10min
Traditional Chinese Peanut Cookies
1h 20min
Hotteok (Sweet Filled Pancakes)
1h 50min
Teh tarik (pulled milk tea)
15min
Ondeh-Ondeh Cupcakes
1h 15min
Rosalinda Tart (Fancy Pineapple Tart)
1h 30min
Fruit and Sago Pudding
50min
Coconut Jelly
3h 15min
Dou sha bao (red bean paste buns)
9h 30min
Egg Tarts
50min
Soft Sweet Buns
1h 10min