Cauliflower Cream Soup and Glazed Florets
TM6 TM5

Cauliflower Cream Soup and Glazed Florets

4.3 (8 valoraciones )

Ingredientes

Glazed Cauliflower Florets

  • 1 cauliflower (approx. 850-900 g), cut in small florets and stalk cut in small pieces
  • 2 Tbsp vegetable oil
  • 1 garlic clove
  • 50 g agave syrup
  • 25 g soy sauce
  • 35 g water
  • 10 g sriracha sauce
    o chilli sauce, any type
  • 5 g cornflour

Cauliflower Cream Soup

  • 80 g onions, quartered
  • 100 g potatoes, cut in pieces
  • 700 g water
  • 200 g whipping cream
  • 1 tsp salt
  • ½ tsp ground black pepper
  • 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
    o 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
1424 kJ / 339 kcal
Proteína
9 g
Carbohidratos
24 g
Grasa
21 g
Grasa saturada
9 g
Fibra
7.1 g
Sodio
1471 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 90 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas