Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Glazed Cauliflower Florets
- 1 cauliflower (approx. 850-900 g), cut in small florets and stalk cut in small pieces
- 2 Tbsp vegetable oil
- 1 garlic clove
- 50 g agave syrup
- 25 g soy sauce
- 35 g water
-
10
g sriracha sauce
o chilli sauce, any type - 5 g cornflour
Cauliflower Cream Soup
- 80 g onions, quartered
- 100 g potatoes, cut in pieces
- 700 g water
- 200 g whipping cream
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
o 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1424 kJ / 339 kcal
- Proteína
- 9 g
- Carbohidratos
- 24 g
- Grasa
- 21 g
- Grasa saturada
- 9 g
- Fibra
- 7.1 g
- Sodio
- 1471 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Broccoli Cream Soup with Croutons
1h
Spinach and Potato Soup with Savoury Egg Custard
45min
Irish Potato Soup
35min
Creamy Mushroom Truffle Soup
50min
Courgette Soup; Steamed Fish and Potatoes with Lemon Sauce
40min
Baby-friendly Smoked Salmon Spread
10min
Beetroot Soup with Herb Dumplings
1h 10min
Minestrone, Pork Roll with Vegetables, Steamed Raspberry Puddings, Berry Muffins
1h 40min
Cauliflower Cheese with Boiled Eggs
35min
Watercress and Oat Soup
35min
Sweet Potato Soup with Star Anise
45min
Creamy Asparagus, Potato and Leek Soup
30min