Almond Vegetable Crumble
TM6 TM5 TM31

Almond Vegetable Crumble

3.2 (6 valoraciones )

Ingredientes

Almond Butter

  • 300 g roasted almonds (see tip)
  • 1 pinch salt

Almond Milk

  • 100 g raw almonds, soaked in water for 6 hours then drained
  • 500 g water

Crumble

  • 100 g wholemeal flour
  • 1 tsp salt
  • ½ tsp ground black pepper

Steamed Vegetables and Assembly

  • 500 g water
  • 600 g waxy potatoes (e.g. Charlotte, baby potatoes), unpeeled, sliced (1 cm)
  • 500 g cauliflower florets (3-4 cm)
  • 500 g fresh green peas
    o frozen peas, defrosted
  • 1 Tbsp vegetable oil, for greasing
  • 1 tsp salt
  • ½ tsp ground black pepper
  • ½ tsp ground nutmeg

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
1775 kJ / 424 kcal
Proteína
17 g
Carbohidratos
50 g
Grasa
21 g
Grasa saturada
1.8 g
Fibra
13 g
Sodio
942 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas