Dispositivos y accesorios
Risotto med granatæble, blå ost og brandy
Prep. 20min
Total 45min
4 portioner
Ingredientes
-
parmesanost skåret i mindre stykker (3 cm)40 g
-
skalotteløg (ca. 30 g)1
-
smør30 g
-
risottoris (f.eks. Carnaroli, Arborio), 14-15 minutters tilberedningstid (se tip)320 g
-
brandy50 g
-
granatæble (ca. 400 g), kun frø (ca. 260 g)1
-
vand820 g
-
salt1 ½ tsk
-
blå ost skåret i tern (1 cm)120 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
1 mg
Proteína
16.5 g
Calorías
2382.8 kJ /
569.5 kcal
Grasa
18.5 g
Fibra
2.5 g
Grasa saturada
11.3 g
Carbohidratos
76.8 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Vinter
13 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Blomkåls tikka masala
30min
Gulerods- og sellerisuppe
45min
Svampebolognese med courgette-nudler
Ninguna calificación
Græskartærte
Ninguna calificación
Tortilla med courgette og falafler
25h 30min
Valnøddefrikadeller med salsa og majs
Ninguna calificación
Spicy aubergine med bulgur
Ninguna calificación
Grøntsagskarry med blomkålcouscous
Ninguna calificación
Linse- og kikærteburger med tahindressing
Ninguna calificación
Vegetarlasagne
Ninguna calificación
Bagt mac and cheese med grøntsager
Ninguna calificación
Galette med ost og tofudressing
Ninguna calificación