Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Tandoori paste
- 1 tbsp coriander seeds
- 1 ½ tbsp cumin seeds
- 6 cardamom pods (black)
- 10 whole cloves
- 2 tbsp Kashmiri chilli powder
- 1 tbsp ground turmeric
- 2 tbsp ground cinnamon
- 1 tbsp sea salt
- 60 g brown sugar
- 120 g tomato paste (see Tips)
- 120 g garlic cloves
- 80 g fresh ginger, cut into pieces
- 200 g extra virgin olive oil, plus extra to preserve
Tandoori chicken
- extra virgin olive oil, to grease
- 800 g chicken thigh fillets, cut into pieces (3 cm)
- ½ lemon, juice only
- 1 tsp sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 200 g Greek yoghurt (see Tips)
- fresh mint leaves, to garnish
- lemon wedges, to serve
- chutney of choice, to serve
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1513.6 kJ / 360.4 kcal
- Proteína
- 27 g
- Carbohidratos
- 10 g
- Grasa
- 23.4 g
- Grasa saturada
- 7.7 g
- Fibra
- 2.3 g
- Sodio
- 688.3 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Tandoori chicken
45min
Chicken korma with cashews
30 min
Chicken tikka masala
1h 10min
Alice Piktija's Cape Malay chicken curry
1h 10min
Korma spice blend
5min
The ultimate chicken curry pie (Mark LaBrooy)
27h 20 min
Ruvani Govender's Gourmet beef and potato curry pie
3h 5min
Biryani-style rice
1h 5min
Tandoori chicken pizza
1h 30min
Peruvian roast chicken with green sauce and avocado salad
25h 35min
Murgh makhani (Butter chicken - TM6)
1h 15min
Korean beef bulgogi (TM6)
1h 30min