Dispositivos y accesorios
Spicy Udon Noodles with Tempeh (Matthew Kenney)
Prep. 15min
Total 5h 40min
6 portions
Ingredientes
-
cashews5 ½ oz
-
water to soak
Paprika Oil
-
extra virgin olive oil2 oz
-
smoked paprika1 ½ tsp
Spicy Cashew Tare
-
hoisin sauce5 ½ oz
-
miso chickpea (see Tip)2 ½ oz
-
veggie tsuyu2 ½ oz
-
agave1 oz
-
togarashi powder1 tsp
Shiitake Dashi
-
water50 oz
-
dried shiitake mushrooms thinly sliced3 oz
-
kombu (approx. 3-4 large sheets)½ oz
Udon Noodles
-
water50 oz
-
extra virgin olive oil to fry1 - 2 tbsp
-
tempeh cut into pieces6 oz
-
chili crisp oil1 tbsp
-
dried udon noodles12 oz
-
edible flowers to garnish
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
914.2 mg
Proteína
22.8 g
Calorías
2820.3 kJ /
674.1 kcal
Grasa
31.8 g
Fibra
6.1 g
Grasa saturada
5.8 g
Carbohidratos
80.1 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Elevated Plant-Based Cuisine by Matthew Kenney
15 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Quick and Spicy Black Beans
20min
Tagliatelle with Pea Pesto and Poached Eggs
45min
Black Tahini Banana Bread
1h 20min
Paneer tikka pizza
2h
Vegetarian Japchae
45min
Black Tahini
20min
Paneer Tikka Pizza
2h
Vegan Spaghetti and "Meatballs"
1h 30min
Seitan Chilli
25min
Mushroom Taco Filling
35min
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
45min
Ramen Noodle Soup
40min