Beetroot potato patties with yoghurt dip
TM6

Beetroot potato patties with yoghurt dip

4.3 (4 valoraciones )

Ingredientes

  • 1 garlic clove
  • 40 g Cheddar cheese, cut in pieces
  • 1600 g water
  • 300 g waxy potatoes, fitting through hole in mixing bowl lid
  • 350 g beetroot, fitting through hole in mixing bowl lid
  • 5 tbsp olive oil
  • 1 egg yolk
  • ¼ tsp salt
  • 3 pinches ground pepper
  • 90 - 130 g breadcrumbs, plus extra for coating

Yoghurt dip

  • 150 g yoghurt
  • 1 tbsp olive oil
  • 1 tsp lime zest
  • 2 pinches salt
  • 2 pinches ground pepper
  • ½ bunch fresh parsley chopped, for garnishing

Inf. nutricional
por 1 piece
Calorías
616.5 kJ / 147.4 kcal
Proteína
3.5 g
Carbohidratos
13.6 g
Grasa
9 g
Grasa saturada
2 g
Fibra
1.8 g
Sodio
186.8 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas