Gluten-free Bruschetta
TM6

Gluten-free Bruschetta

4.7 (3 valoraciones )

Ingredientes

Gluten-free Bread

  • 80 g buckwheat grains
  • 490 g water
  • 1 ½ tsp dried instant yeast
    o 15 g fresh yeast, crumbled
  • 1 tsp brown sugar
  • 250 g gluten-free bread flour, plus extra for dusting
  • 15 g olive oil
  • ½ - 1 tsp fine sea salt, to taste

Tomato Topping

  • 1 garlic clove
  • 30 g olive oil
  • 350 g plum tomatoes, ripe, quartered
  • 6 fresh basil leaves, plus extra for garnishing
  • 2 pinches fine sea salt
  • 2 pinches dried oregano

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
906.3 kJ / 216.6 kcal
Proteína
3.5 g
Carbohidratos
35.3 g
Grasa
6.2 g
Grasa saturada
0.9 g
Fibra
3 g
Sodio
434.9 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas