Dispositivos y accesorios
Wholemeal Focaccia with Sautéed Vegetables (TM5)
Prep. 20min
Total 3h 20min
6 portions
Ingredientes
Focaccia
-
water300 g
-
honey3 tsp
-
20 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast (8 g)2 tsp
-
olive oil plus extra for greasing30 g
-
strong wholemeal bread flour400 g
-
fine sea salt½ tsp
Finalisation
-
onions halved vertically150 g
-
red pepper cut in 4 wedges150 g
-
olive oil30 g
-
fresh rosemary leaves cut in pieces15 g
-
ground black pepper¼ tsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
201 mg
Proteína
10 g
Calorías
1544 kJ /
369 kcal
Grasa
11 g
Fibra
3.5 g
Grasa saturada
2 g
Carbohidratos
57 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Thermomix Cutter (TM5)
27 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Buckwheat Galettes with Chocolate Sauce
35min
Salt Cod with Spinach and Chickpeas
45min
Hazelnut Hot Chocolate
1h 10min
Socca with Tuna, Olives and Capers
1h 5min
Crab Tortelloni, Red Mullet
5h
Hazlenut and Sunflower Spread
8h 10min
Macadamia and Lime Basil Pesto
25min
Pumpkin Soup, Seasonal Mushrooms and Truffle
1h 25min
Salted Caramel Pecan Parsnip Cake
3h 20min
Gluten-free Carrot and Orange Cake
2h
Raw Beetroot Soup
5min