Nyonya Chicken Curry Bun
TM6 TM5

Nyonya Chicken Curry Bun

4.3 (9 valoraciones )

Ingredientes

Dough

  • 120 g water
  • 50 g caster sugar
  • 2 tsp dried instant yeast
    o 20 g fresh yeast, crumbled
  • 350 g strong white bread flour
  • 30 g milk powder
  • 1 medium egg
  • 40 g unsalted butter, soft, at room temperature
  • ½ tsp fine sea salt
  • oil, for greasing

Nyonya Chicken Curry Filling

  • 1200 g chicken legs, skin on, bone in (approx. 3 legs), cut in pieces (4 cm) (see tip)
  • 150 g Nyonya spice paste, homemade or store-bought (see tip)
  • 20 g Madras curry powder
  • ½ tsp fine sea salt
  • 200 g coconut milk
  • 1 medium egg, lightly beaten

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
2084 kJ / 498 kcal
Proteína
23 g
Carbohidratos
43 g
Grasa
26 g
Grasa saturada
12 g
Fibra
3 g
Sodio
521 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas