Dispositivos y accesorios
Salmon Rillette, Onion Chutney, Toasted Sourdough
Prep. 10min
Total 1h 25min
4 portions
Ingredientes
-
red onions quartered300 g
-
port60 g
-
caster sugar20 g
-
balsamic vinegar20 g
-
fresh parsley cut in pieces10 g
-
fresh chives finely sliced10 g
-
Greek yoghurt30 g
-
salmon fillet, fresh, skinless250 g
-
fresh thyme5 sprigs
-
fennel bulb¼
-
water250 g
-
coarse salt flakes5 g
-
rapeseed oil for frying2 tsp
-
sourdough bread sliced, (approx. 8 slices)200 g
-
garlic cloves2
-
unsalted butter diced20 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
843.4 mg
Proteína
20.2 g
Calorías
1653.9 kJ /
395.3 kcal
Grasa
13.8 g
Fibra
3.2 g
Grasa saturada
4.8 g
Carbohidratos
43.8 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Simon Rogan
9 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Christmas Quesadillas
55min
Lamb Tagine with Apricots and Honey
1h 50min
Salmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
35min
Greek Style Beef Soup (Kreatosoupa) (TM5)
1h 30min
Mediterranean-style Salad with Smoky Chicken
1h 10min
Chicken Tagine with Prunes, Figs and Honey
45min
Superfood Salmon Salad
1h 5min
Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs
30min
Smoked Salmon, Avocado and King Prawn Salad
20min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35min
Cumin Lamb and Aubergine Stew
1h 10min
Greek-style Baked Cod with Bulgur Wheat
1h 30min