Versiones compatibles
Spring rolls with vegetable filling (Thermomix® Cutter)
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 100 g fresh shiitake mushrooms, whole, stems removed (approx. 6-7 mushrooms)
- 150 g white cabbage, thickest part of the core removed, cut into 1-2 wedges to fit through feeder
- 200 g zucchini, unpeeled and trimmed
- 100 g carrot, peeled and trimmed
- 1 garlic clove
- 1 fresh red chilli, cut into pieces
- 40 g sesame oil
- 2 tsp white sugar
- 2 tsp fish sauce
- 2 tsp soy sauce
- 40 g oyster sauce
- 50 g bean sprouts
- 14 pieces spring roll pastry sheets (21 cm)
- vegetable oil, to fry
- sweet chilli sauce, to serve
- Inf. nutricional
- por 1 piece
- Calorías
- 378.5 kJ / 90.5 kcal
- Proteína
- 2.1 g
- Carbohidratos
- 10.9 g
- Grasa
- 4.6 g
- Grasa saturada
- 0.6 g
- Fibra
- 1.7 g
- Sodio
- 337.3 mg
Recetas alternativas
Cheeseburger Meatball and potato wedge traybake
1h
Quick chicken tikka masala
35min
Korean bao beef sliders
2h 10min
Smash burger taco
40min
Family chicken galette
1h 55min
Potato bake (Thermomix® Cutter, TM6)
1h 10min
Freeform bread with filling
1h 35min
Almond toffees
1h 45min
Hidden veg sausage rolls
45min
Low waste chicken lasagne
1h 30min
Mini chicken kyivs
45min
Traditional sausage rolls
50min