Versiones compatibles
Spring rolls with vegetable filling (Thermomix® Cutter)
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 100 g fresh shiitake mushrooms, whole, stems removed (approx. 6-7 mushrooms)
- 150 g white cabbage, thickest part of the core removed, cut into 1-2 wedges to fit through feeder
- 200 g zucchini, unpeeled and trimmed
- 100 g carrot, peeled and trimmed
- 1 garlic clove
- 1 fresh red chilli, cut into pieces
- 40 g sesame oil
- 2 tsp white sugar
- 2 tsp fish sauce
- 2 tsp soy sauce
- 40 g oyster sauce
- 50 g bean sprouts
- 14 pieces spring roll pastry sheets (21 cm)
- vegetable oil, to fry
- sweet chilli sauce, to serve
- Inf. nutricional
- por 1 piece
- Calorías
- 378.5 kJ / 90.5 kcal
- Proteína
- 2.1 g
- Carbohidratos
- 10.9 g
- Grasa
- 4.6 g
- Grasa saturada
- 0.6 g
- Fibra
- 1.7 g
- Sodio
- 337.3 mg
Recetas alternativas
Silverbeet and mushroom pasta (TM6)
30 min
Meatballs with chilli cheese potatoes
1h
Roast potatoes with gremolata (peeler)
1h 20 min
The Ultimate Guiness Pot Roast
3h 25min
Hidden veg sausage rolls
45 min
Apple tart (Thermomix® Cutter, TM6)
1h
Braised Lamb Shanks
3h 35min
Spaghetti alla carbonara
30 min
Steamed snapper with Sicilian caponata
1h 40 min
Frozen yoghurt bark (Thermomix® Cutter, TM6)
6h 10 min
Potato bake (Thermomix® Cutter, TM6)
1h 10 min
Vegemite® and cheese scrolls
1h 35min