Dispositivos y accesorios
Hazelnut meringue roulade with spun sugar
Prep. 30min
Total 2h 20min
6 portions
Ingredientes
Hazelnut meringue
-
hazelnuts roasted and skins removed100 g
-
egg whites4
-
caster sugar180 g
-
cream of tartar1 pinch
-
natural vanilla extract1 tsp
-
pouring (whipping) cream (see Tip)300 g
-
fresh raspberries125 g
Caramel
-
hazelnuts, without skin toasted12
-
white sugar250 g
-
glucose syrup20 g
-
water1070 g
-
white vinegar50 g
-
icing sugar to dust
-
edible flowers to decorate
-
micro mint to decorate
Dificultad
avanzado
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
56.6 mg
Proteína
6 g
Calorías
2571.7 kJ /
614.7 kcal
Grasa
30 g
Fibra
3.2 g
Grasa saturada
12.4 g
Carbohidratos
85 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Newsletter: July-Dec 2022
9 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Little sticky date puddings with salted toffee sauce
50min
Sauerkraut
12h 15min
Mini Jamaican style ginger bundts
25min
Orange and Pear Pavlova (TM5)
Ninguna calificación
Oranges in caramel syrup with ginger wafers
4h 30min
Frozen Raspberry Ripple Meringue
4h 10min
Raspberry and basil sangria
40min
Tiramisu canelé (Lode Pies)
51h 35min
Nougat glacé with raspberry coulis
24h 25min
Tomato and onion gravy (South African)
25min
Parmesan Shortbreads with Fennel and Chilli
1h 25min
Burnt orange marmalade
14h 20min