
Versiones compatibles
Cacao and buckwheat crêpes, orange and rhubarb (Diabetes)
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 1 navel orange peeled (no white pith), peel and juice reserved
- 2 eggs
- 2 egg whites
- 200 g banana (approx. 1 medium)
- 70 g buckwheat flour
- 15 g cacao powder
- 250 g full cream milk
- 370 g rhubarb trimmed and cut into 5 cm pieces
- 15 g pure maple syrup
- extra virgin olive oil spray to cook
- 280 g natural yoghurt high protein (see Tips)
- 55 g roasted almonds roughly chopped
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 395 kcal / 1647.5 kJ
- Proteína
- 19 g
- Grasa
- 17.3 g
- Carbohidratos
- 37.3 g
- Fibra
- 7.5 g
- Grasa saturada
- 5.3 g
- Sodio
- 143.3 mg
Recetas alternativas
Steamed snapper with Sicilian caponata
1h 40min
Fruit Ice Cream
5min
Beetroot carpaccio (Thermomix® Cutter, TM6)
20min
Frozen yoghurt bark (Thermomix® Cutter, TM6)
6h 10min
Makrut lime fish curry with quinoa (Diabetes)
1h 35min
Prawn and broccoli fried rice (Diabetes)
35min
Mushroom and kale risotto
55min
Turkish eggs (cilbir) with Thermomix® Blade Cover
30min
Simple steamed salmon
30min
Best ever carrot cake
1h 35min
Magic muffins (Noni Jenkins)
30min
Fish with herb tahini sauce & quinoa cauli tabbouleh
35min