Versiones compatibles
Cacao and buckwheat crêpes, orange and rhubarb (Diabetes)
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 1 navel orange, peeled (no white pith), peel and juice reserved
- 2 eggs
- 2 egg whites
- 200 g banana (approx. 1 medium)
- 70 g buckwheat flour
- 15 g cacao powder
- 250 g full cream milk
- 370 g rhubarb, trimmed and cut into 5 cm pieces
- 15 g pure maple syrup
- extra virgin olive oil spray, to cook
- 280 g natural yoghurt, high protein (see Tips)
- 55 g roasted almonds, roughly chopped
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1647.5 kJ / 395 kcal
- Proteína
- 19 g
- Carbohidratos
- 37.3 g
- Grasa
- 17.3 g
- Grasa saturada
- 5.3 g
- Fibra
- 7.5 g
- Sodio
- 143.3 mg
Recetas alternativas
Steamed snapper with Sicilian caponata
1h 40min
Mushroom freekeh risotto with spring onion oil
1h 10min
Chicken mole and avocado papaya salsa
25h
Nourish bowl (Diabetes, Thermomix® Cutter)
55min
Salt-free chicken stock paste
45min
Hazelnut meringue roulade with spun sugar
2h 20min
Nut butter dressing
5min
Porcini mushroom risotto
35min
Hummus board with shredded lamb (Diabetes)
Ninguna calificación
Mixed grain risotto
1h 25min
No-cook jam
24h 15min
Coconut poached chicken salad (Thermomix® Cutter, TM6)
45min