Versiones compatibles
Jiu Hu Char (Fried Yam Bean with Shredded Cuttlefish)
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 500 g yam beans (sengkuang), peeled and cut in blocks that fit into wide feeder tube
- 100 g carrots, peeled
- 100 g cabbage, cut in wedges that fit into wide feeder tube
- 20 g garlic cloves
- 30 g shallots
- 20 g vegetable oil
- 30 g Chinese dried mushrooms, soaked until soft and shredded
- 20 g shredded dried cuttlefish, rinsed
- 100 g chicken breast fillets, skinless, cut in strips (3-5 mm)
- 20 g oyster sauce, adjust to taste
- 40 - 50 g light soy sauce, adjust to taste
-
1
tsp homemade chicken stock paste (see tips)
o mushroom seasoning powder - 1 pinch white pepper powder
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 494 kJ / 118 kcal
- Proteína
- 9 g
- Carbohidratos
- 12 g
- Grasa
- 4 g
- Fibra
- 1 g
Recetas alternativas
Summer seafood soup
45min
Hakka Yam Abacus
20min
Tomato-egg soup
20min
Chicken Porridge With Century Egg
30min
Soto Betawi (Beef Coconut Soup)
Ninguna calificación
Kimchi stew
30min
Teochew Seafood Porridge
45min
Steamed Pork Patty with Salted Egg
35min
Steamed Pork Patty With Rice
25min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2h 5min
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1h 5min