Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Pizza Dough
- 220 g water, room temperature
- 1 tsp caster sugar
-
2
tsp dried instant yeast
o 20 g fresh yeast, crumbled - 400 g strong white bread flour
- 1 tsp fine sea salt
- 30 g extra virgin olive oil, plus extra for greasing
Topping and Finalisation
- 100 g courgette, ends removed, halved vertically if too thick to fit in feeder
- 120 g red onions, halved vertically
- 80 g fresh button mushrooms, stems removed
- 100 g yellow pepper, cut in wedges that fit in feeder
- 100 g red pepper, cut in wedges that fit in feeder
- 200 g tinned chopped tomatoes
-
200
g grated mozzarella
o 200 g grated cheese, for pizza (see tip) - 2 - 3 pinches fine sea salt, to taste
- 2 - 3 pinches ground black pepper, to taste
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2718.9 kJ / 649.8 kcal
- Proteína
- 27 g
- Carbohidratos
- 85.9 g
- Grasa
- 22.2 g
- Grasa saturada
- 9.3 g
- Fibra
- 6.1 g
- Sodio
- 1043.6 mg
Recetas alternativas
Creamy chicken curry and rice
45min
"Marry me" chicken pasta
30min
Classic Polish 'tort'
2h 25 min
Courgette Salad with Parmesan and Sun-Dried Tomato Vinaigrette (TM6)
15min
Spanish Tortilla
1h
Coleslaw with Thermomix® Cutter (TM6)
10min
Potato Gratin (TM5)
1h 10min
Crunchy broccoli salad with speck (TM6)
10min
Pulled Pork Burgers
4h 50min
Vietnamese Style Noodle Salad (TM6)
40min
Garlic and Thyme Crackers
1h 10min
Portuguese Bread (Pão de água)
3h 30min