Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 90 g plum tomato, whole (approx. 1 small tomato)
- 60 g red onion, halved vertically (approx. ½ small onion)
- 300 g new potatoes, unpeeled
- 120 - 150 g courgette, unpeeled, ends removed
- 60 g olive oil
- 2 tsp fine sea salt
- 2 tsp ground black pepper
- 3 garlic cloves
- 10 g fresh coriander leaves
- 3 limes, finely grated zest and juice
- 4 hake fillets (approx. 100-125 g each)
- 500 g water
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1927 kJ / 461 kcal
- Proteína
- 45 g
- Carbohidratos
- 33 g
- Grasa
- 17 g
- Grasa saturada
- 2 g
- Fibra
- 5.6 g
- Sodio
- 872 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Italian-style Baked Sea Bass with Roasted Pepper Dip and Fennel Salad
40min
Black-eyed Bean Stew with Vegetables
2h 10min
Fennel Salad with Orange and Pine Nuts (TM5)
Ninguna calificación
Maple Pecan Tart
1h 15min
Swedish 'Meatballs' with Cauliflower Purée and Gravy
1h 40min
Mediterranean cod with steamed potatoes
50min
Lemon Garlic Salmon
2h 20min
Empress Rice with Crème Anglaise
2h
Mushroom Wellington, Mushroom Gravy, Crispy New Potatoes and Maple-glazed Carrots
3h 20min
Squash and Beetroot Couscous with Chickpeas and Tahini Dressing (TM6)
45min
Tomato and Cream Cheese Tartlets
1h 55min
Pearl Barley and Chicken Salad
1h