Dispositivos y accesorios
Rødkålsalat med fiken og gorgonzola
Prep. 10min
Total 10min
4 porsjoner
Ingredientes
-
eple, søtt fast, kjernet, delt i fire1
-
sjalottløk halvert1
-
rødkål delt i biter300 g
-
fiken, tørket delt i biter (3 cm)30 g
-
lønnesirup10 g
-
hvit balsamicoeddik30 g
-
tranebærjuice30 g
-
rapsolje40 g
-
havsalt1 ts
-
malt svart pepper¼ ts
-
ruccola, blader50 g
-
Gorgonzola, dolce (myk) smuldret60 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 porsjon
Proteína
5 g
Calorías
969 kJ /
231 kcal
Grasa
15 g
Fibra
3.9 g
Carbohidratos
16 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Vår påskemeny
10 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Detoxsalat
Ninguna calificación
Eksotisk fruktpudding
Ninguna calificación
Salat med sobanudler og tofu
Ninguna calificación
Bruschetta med bønnepålegg
Ninguna calificación
Avokadosorbet
Ninguna calificación
Basilikumsorbet
Ninguna calificación
Djevelegg
Ninguna calificación
Kaviarkremost med karse og reddiksalat
Ninguna calificación
Stekt pudding med Potet, taleggio og gressløksdip
Ninguna calificación
Asparges-og mangosalat
Ninguna calificación
Kjøttpaier med rosmarin
Ninguna calificación
Thaisalat med peanøttdressing (vegansk, glutenfri)
30min