Pike perch fillets with fresh corn polenta
TM6 TM5

Pike perch fillets with fresh corn polenta

4.5 ( 2 valoraciones )

Ingredientes

  • 400 g pike-perch fillets, skin on (4 fillets, 1 cm thick),
    o 400 g trout fillets, skin on (4 fillets, 1 cm thick)
  • 1 ½ tbsp fish sauce (20 g)
    o 2 anchovy fillets, in oil drained
  • 2 tsp toasted sesame oil (10 g)
    o 20 g extra virgin olive oil
  • 7 - 8 sprigs fresh dill leaves only
  • 1 orange, preferably organic zest and juice
  • 500 g water
  • 600 - 700 g fresh sweetcorn kernels (from 5-6 corn cobs)
    o 600 - 700 g canned sweetcorn kernels drained
  • 2 tsp salt
  • 400 g mixed vegetables cut in slices (5 mm), or bite-size pieces (e.g. carrots, broccoli, cauliflower)
  • 40 g butter

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
350 kcal / 1461 kJ
Proteína
26 g
Grasa
12 g
Carbohidratos
29 g
Fibra
7.6 g

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas