Dispositivos y accesorios
Mutton Peratal
Prep. 15min
Total 1h 25min
8 portions
Ingredientes
-
mustard seeds1 tsp
-
cumin seeds1 tsp
-
white dhal (ulunthu)1 tsp
-
fennel seeds1 tsp
-
cloves6
-
star anise2
-
cardamom seeds only6
-
cinnamon stick1
-
cooking oil50 g
-
onions sliced thinly200 g
-
curry leaves deveined5 sprigs
-
mutton boneless leg, cut in cubes (3 cm x 3 cm)1500 g
-
coconut milk190 g
-
water60 g
-
ginger garlic paste (see tip)80 g
-
chilli powder40 g
-
meat curry powder15 g
-
fennel powder2 tsp
-
cumin powder2 tsp
-
sugar2 tsp
-
salt adjust to taste2 tsp
-
potatoes cut in cubes (2 cm x 2 cm)350 g
-
fresh coriander40 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
448 mg
Proteína
67 g
Calorías
2836 kJ /
678 kcal
Grasa
34 g
Fibra
6 g
Grasa saturada
16 g
Carbohidratos
29 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Deepavali Festive Delights
16 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Kuzi Ayam (Kelantanese Chicken Curry)
1h 30min
Rasam
20min
Vegetable Sambar
35min
Chapatis
1h
Prawn Biryani
1h 15min
Fresh coconut chutney
10min
Nyonya Chicken Rendang
45min
Ghee Roasted Chicken
1h 15min
Dosa (Indian Rice and Lentil Crepes)
16h
Nyonya Steamed Fish
45min
Thai Steamed Fish With Lime
30min
Sambal Tumis Udang (Prawn Sambal)
30min