Dispositivos y accesorios
Eggplant Stacks
Prep. 50min
Total 1h 35min
9 portions
Ingredientes
Eggplant
-
non-stick spray oil
-
eggplant, medium-sized Ichiban Japanese, 27 slices (5 mm/¼ in.)450 g
-
salt for sprinkling
-
garlic powder¾ tsp
-
ground black pepper to season
Cheeses
-
mozzarella for pizza (low-moisture mozzarella) diced115 g
-
Parmesan cheese cut into pieces45 g
-
lemon peel2 - 3 pieces
-
ricotta cheese, fresh225 g
Sauce
-
yellow onions cut into pieces115 g
-
carrots cut into pieces60 g
-
red bell pepper cut into pieces60 g
-
garlic cloves2
-
olive oil15 g
-
tomato sauce500 g
-
salt to taste½ tsp
Assembly
-
water570 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
582.8 mg
Proteína
8.9 g
Calorías
655.6 kJ /
156.7 kcal
Grasa
9.7 g
Fibra
3 g
Grasa saturada
5.2 g
Carbohidratos
10 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Steam it Up in a Cup
8 Recetas
Canadá
Canadá
También podría gustarte...
Mango Sticky Rice
5h
Kimchi Tofu Soup
35min
Broccoli and Cheddar Soup
45min
Coconut Dhal
Ninguna calificación
Mojito
10min
Strawberry Lemonade Mimosa
10min
Steamed Egg Cups
20min
Black sticky rice pudding
9h 40min
Peeler Roasted Carrots with Mint and Thyme
30min
Spanish cheesecake (quesada pasiega)
45min
White Pesto Pasta (Metric)
40min
Clam Chowder
55min