Versiones compatibles
Five spice chicken with asparagus and pea salad
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Five spice rub
- 1 tbsp olive oil
- 2 tsp instant granulated coffee
- 2 tbsp brown sugar
- 2 tsp ground allspice
- 2 tsp dried oregano
- 2 tsp ground paprika
- ½ tsp ground black pepper
- ¼ tsp cayenne pepper
- 1 tsp sea salt flakes (see Tips)
- 1400 - 1600 g whole chicken, trussed
Asparagus and pea salad
- 40 g extra virgin olive oil
- 60 g red wine vinegar
- 2 tsp caster sugar
- 1 tsp Dijon mustard
- ¼ - ½ tsp salt, to taste
- 2 pinches ground black pepper
- 500 g water
- 2 bunches asparagus, trimmed and cut into pieces (3 cm)
- 150 g sugar snap peas, trimmed
- 60 g mixed salad leaves
- ½ red onion, cut into thin slices
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2676 kJ / 637.1 kcal
- Proteína
- 50.5 g
- Carbohidratos
- 8.5 g
- Grasa
- 44.5 g
- Grasa saturada
- 12.1 g
- Fibra
- 3.5 g
- Sodio
- 720.4 mg
Recetas alternativas
Greek-style meatballs with warm veg salad (Noni Jenkins)
40min
Lala's creamy lemon butter chicken
1h 10min
Shredded chicken satay pad Thai (Noni Jenkins)
40min
Creamy beef curry
1h 15 min
Shredded chicken noodle salad with green miso (Diabetes)
35min
Shredded Lamb ragù
1h 25min
Pork fillet with chilli and coconut relish (Diabetes)
45min
Chicken, spinach and leek risotto
30min
Share plate with hummus, spiced cauliflower and shredded lamb (Diabetes)
9h 40min
Thai pork with green mango salad (Diabetes)
45min
Beef and cashew nut yellow curry
25min
Apricot Chicken
35min