Dispositivos y accesorios
Maple-glazed Carrots
Prep. 5min
Total 45min
6 portions
Ingredientes
-
carrots peeled, cut in batons (7 cm long)600 g
-
olive oil40 g
-
maple syrup60 g
-
wholegrain mustard4 tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
495.2 mg
Proteína
1 g
Calorías
658.3 kJ /
157.4 kcal
Grasa
9.2 g
Fibra
3 g
Grasa saturada
1.3 g
Carbohidratos
18.8 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Plant-based Around the World
15 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Menu: Rice with Peppers and Prawns; Fruit Salad Papillote with Ice Cream
40min
Baked Eggs on Spiralized Vegetables
1h
Potato Stacks with Parmesan and Thyme
55min
Courgette Salad with Parmesan and Sun-Dried Tomato Vinaigrette
15min
Coleslaw with Thermomix® Cutter
10min
Grated Carrot Salad
10min
Cucumber Salad with Dill and Sour Cream Dressing (TM5)
10min
Leek and Fennel Goat's Cheese Tarts (TM5)
45min
Lemon Garlic Salmon
2h 20min
Houmous and Grilled Vegetable Wraps
30min
Smashed Avocado, Marinated Tomatoes and Boiled Egg on Toast
25min
Broccoli and Apple Salad
5min