Danish Split Pea Soup
TM5 TM6

Danish Split Pea Soup

4.5 (71 valoraciones )

Ingredientes

  • 280 g onions, quartered
  • 100 g celery, cut in pieces (5 cm)
  • 20 g olive oil
  • 200 g carrots, diced (5 mm)
  • 250 g dried green split peas, rinsed
  • 1200 g water
  • 1 ½ vegetable stock cubes (for 0.5 l each)
  • 2 tsp fresh thyme leaves
  • 1 tsp fine sea salt, plus extra for seasoning
  • ¼ - ½ tsp ground black pepper, to taste, plus extra for seasoning

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
1342 kJ / 319 kcal
Proteína
15.5 g
Carbohidratos
43 g
Grasa
7.5 g

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas