Dispositivos y accesorios
Wholemeal Tacos with Pulled Pork in Stout
Prep. 20min
Total 4h 55min
6 portions
Ingredientes
-
water290 g
-
wholemeal flour400 g
-
olive oil30 g
-
fine sea salt2 tsp
-
garlic cloves4
-
onion quartered150 g
-
pork shoulder, boneless cut into 5 pieces800 g
-
stout e.g. Guinness®500 g
-
water150 g
-
honey70 - 80 g
-
smoked paprika2 tsp
-
ground cumin1 tsp
-
white miso paste2 Tbsp
-
star anise1
-
cinnamon stick halved1
-
brown sugar2 Tbsp
-
red onion finely sliced80 g
-
coriander leaves for garnishing
-
tinned black beans (opcional) drained, for garnishing80 - 100 g
-
fresh jalapeño chillies cut in slices, for garnishing1 - 2
Inf. nutricional por 1 portion
Calorías
722 kcal /
3020.7 kJ
Proteína
31.7 g
Grasa
30.3 g
Carbohidratos
74.1 g
Fibra
3.5 g
Grasa saturada
9.2 g
Sodio
1086 mg
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en

In Homemade We Trust
32 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda