Versiones compatibles
Roast Pork with Chutney, Vegetables, Mashed Sweet Potatoes and Sweet Wine Sauce
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 10 sprigs fresh mixed herbs, e.g. parsley, chives, thyme, coriander, basil
- 2000 g pork shoulder, boneless
- 250 g red peppers (2-3 peppers) sliced (1 cm)
- 3 tsp fine sea salt
- 1 ¼ tsp ground black pepper
- 300 g apple juice
- 2 dried bay leaves
- 2 cloves
- 30 g olive oil
- 2 tsp mustard
- 600 g water
- 500 g carrots, sliced (3 cm)
- 80 g onion, quartered
- 1 garlic clove
- 10 g fresh chilli, deseeded if desired, thinly sliced
- 200 g apples, diced (1 cm)
- ¼ tsp ground ginger
- 80 g brown sugar
- 25 g apple balsamic vinegar
- 5 g freshly squeezed lemon juice
- 80 g dried apricots, quartered
- 300 g liquid vegetable stock
- 1000 g sweet potatoes, peeled, cut in pieces (3 cm)
- 400 g broccoli florets
-
100
g coconut cream
o 100 g coconut milk - 250 g red wine, Malaga or Pedro Ximenez
- 2 Tbsp orange juice, freshly squeezed
- 1 tsp cornflour
- 50 g double cream
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 5474.8 kJ / 1308.5 kcal
- Proteína
- 65.6 g
- Carbohidratos
- 91.7 g
- Grasa
- 73.1 g
- Grasa saturada
- 26.7 g
- Fibra
- 13.9 g
- Sodio
- 1603.6 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Meatballs with tomato sauce
45 min
Italian Ditalini Vegetable Soup (TM6)
40 min
Rustic Olive, Fig and Walnut Bread
2h 15min
Grilled Tri-Tip with Creamed Spinach
Ninguna calificación
Chocolates with White Chocolate Lemon Filling
2h 30 min
Spiced Moroccan Lentil Soup
35min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1h
Monkfish tagine with preserved lemon
1h 35 min
Grenadine
45 min
Courgetti with Bolognese Sauce
40 min
Poached Cod with Beurre Blanc and Tenderstem Broccoli
1h 20 min
Italian-style Baked Sea Bass with Roasted Pepper Dip and Fennel Salad
40 min