Dispositivos y accesorios
Pumpkin Risotto
Prep. 25min
Total 45min
4 portions
Ingredientes
-
amaretti biscuits (approx. 3-4) (see tip)20 g
-
Parmesan cheese cut in 2 cm pieces60 g
-
fresh sage leaves25
-
olive oil plus 1 tsp for frying30 g
-
shallots50 g
-
butternut squash, peeled, seeds removed, cut in pieces (3 cm)pumpkin flesh peeled, seeds removed, cut in pieces (3 cm)300 g
-
white wine50 g
-
risotto rice250 g
-
boiling water500 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbledvegetable stock paste, homemade1 heaped tsp
-
unsalted butter plus 30 g1 tsp
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
347.6 mg
Proteína
11.6 g
Calorías
2120.9 kJ /
506.9 kcal
Grasa
22 g
Fibra
3.4 g
Grasa saturada
8.8 g
Carbohidratos
64.5 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Squash
10 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Broccoli Salad with Red Capsicum and Pine Nuts
10min
Chunky guacamole
10min
Pinsa
29h
Pea, Cherry Tomato and Feta Wraps
10min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55min
Tequila kiwi smash
5min
Polvo à Lagareiro (Portuguese Baked Octopus with Potatoes)
1h 30min
Steamed Cinnamon Rolls XXL
1h 30min
Mediterranean Green Goddess Salad
40min
Classic Pancakes
50min
Chocolate chip and pistachio cream cookies
1h
Mango tequila sunrise cocktail (Diabetes)
10min