Dispositivos y accesorios
Brazilian-style Beetroot and Carrot Salad
Prep. 15min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
beetroot cut in pieces to fit through feeder300 g
-
carrots peeled300 g
-
little gem lettuce halved vertically100 g
-
freshly squeezed lemon juice and 2 tsp grated lemon zest40 g
-
orange juice40 g
-
agave syrup20 g
-
white vinegar20 g
-
olive oil60 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
dried chilli flakes½ tsp
-
fresh basil leaves finely sliced2 Tbsp
-
fresh chives finely sliced10 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
694 mg
Proteína
2.5 g
Calorías
940.1 kJ /
224.7 kcal
Grasa
15.3 g
Fibra
4.9 g
Grasa saturada
2.1 g
Carbohidratos
21.1 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Slicing and Grating
44 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Mexican Quinoa Salad
30min
Baked Turmeric Fish and Tomato Salsa
30min
Raw Asian Salad
10min
Pearl Barley and Chicken Salad
1h
Cauliflower Rice with Crunchy Peanut Sauce and Vegetables
40min
Orange Bulgur with Roasted Vegetables
Ninguna calificación
Broccoli Salad with Red Peppers and Pine Nuts
10min
Nut Bread
1h 20min
Aubergine and Lentil Salad
40min
Beetroot Carpaccio with Burrata
1h 25min
Best Basic Houmous
5min
Whipped Feta and Mascarpone with Chilli Sesame Honey
40min