Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 150 g apples, peeled or unpeeled, thoroughly washed if unpeeled, stem removed. Ends trimmed, cored and quartered. Trimmed to fit the blade width.
- 300 g beetroots, peeled, ends trimmed. Trimmed in a circular shape that fits the blade width
- 1 lemon, juice only
- 40 g olive oil
- 15 g Dijon mustard
- 25 g apple cider vinegar
- 15 g whipping cream
- ½ Tbsp freshly squeezed lemon juice
- 1 Tbsp maple syrup
- ½ tsp fine sea salt
- 3 pinches ground black pepper
- 1 pinch garlic powder
- 30 g halved walnuts
-
150
g feta cheese, crumbled
o goat's cheese, cut in pieces (2 cm)
- Inf. nutricional
- por 4 portions
- Calorías
- 5345.1 kJ / 1277.5 kcal
- Proteína
- 37.8 g
- Carbohidratos
- 70.5 g
- Grasa
- 97.8 g
- Grasa saturada
- 32.7 g
- Fibra
- 14.8 g
- Sodio
- 2263.5 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Coleslaw with Thermomix® Cutter (TM6)
10min
Welsh Cakes
35min
Demo Recipe 1 - Frozen Fruit Sorbet
5 min
Fried Apple Curls with Vanilla Custard
Ninguna calificación
Beetroot Carpaccio (TM6)
20min
Korean Spiralized Cucumber Salad
25 min
Cherry Bakewell Oat Bars
1h 10 min
Courgette Salad with Parmesan and Sun-Dried Tomato Vinaigrette (TM5)
15min
Chocolate Guinness® Cake
2h 5min
Viennese whirl mince pies
1h 40min
Spiralized Carrots and Apple Salad with Feta and Walnuts
15min