Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Meatballs
- 30 g extra virgin olive oil
- 4 small eschalots, cut in halves
- 4 garlic cloves
- 2 spring onions/green onions, cut into thirds
- 500 g beef mince
- ½ tsp sea salt
- ¼ tsp ground white pepper
- 3 tsp ground coriander
- 1 tsp ground cumin
- 2 tsp cornflour
Broth
- 600 g beef brisket or chuck, trimmed and cut into pieces (3 cm)
- 16 garlic cloves, bruised and peeled
- 8 small eschalots
- 3 tsp Beef stock paste
- 2 tsp Chicken stock paste
- 1200 g water
- 240 g flat rice stick noodles
- 2 bunches pak choy, cut into pieces
- 2 spring onions/green onions, thinly sliced
- 1 long red chilli, cut into slices
- 1 - 2 tbsp fried shallots
- rice wine vinegar, to serve
- kecap manis, to serve
- prawn crackers, to serve
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 5178.4 kJ / 1237.7 kcal
- Proteína
- 60.4 g
- Carbohidratos
- 95.7 g
- Grasa
- 67.6 g
- Grasa saturada
- 24.5 g
- Fibra
- 9.1 g
- Sodio
- 658.6 mg
Recetas alternativas
Sup Kambing (Aromatic Lamb Soup)
2h 20min
Fish Stock
Ninguna calificación
Sambal Matah (Balinese Sambal)
20min
Bread bowl chicken stew
3h 45min
Prawn Laksa
Ninguna calificación
Antonio Bachour: Chocolate Caramel Pudding Tarts (Metric)
6h 10min
Chrysanthemum Tofu Soup
2h 10min
Creamy scallop soup with chorizo
30min
Potatoes Using Blade Cover & Peeler (TM5)
45min
Daging Goreng Berempah (Stir Fried Spicy Beef)
20min
Baby rice porridge (first foods)
15 min
Indonesian white spice paste
35min